Üzletünket info@tutihifi.hu e-mail címen érheti el. Észrevételével, panaszával kérjük, forduljon bizalommal hozzánk telefonon, e-mailen vagy személyesen.

Segítség az oldal használatához
Rendelést leadni regisztrációt követően tud, ami normál esetben 1-2 perc alatt megvan. Ha a regisztráció nem sikerült rendelését leadhatja e-mailben is a következő adatok megadásával: megrendelő neve, címe, telefonszáma, rendelni kívánt termék pontos neve vagy linkje. Telefonon nem áll módunkban rendelést felvenni! További információk az ÁSZF-ben.

Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei: Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök: A Kosár tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.A személyes adatok, továbbá a mentett postai címek bármikor ellenőrizhetőek, megváltoztathatóak bejelentkezés után az Adataim menüpontban. A megrendelés adatai a megrendelést lezáró áttekintő lépés során a Kosár alján megjelenő Vissza gomb segítségével módosíthatóak. Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon telefonon, e-mailben, vagy a kiküldött visszaigazoló e-mailre válaszolva. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket!

Javasoljuk nem ingyenes e-mail fiók használatát, mert sokszor a terheltség miatt csak későn kapják meg a regisztrációhoz szükséges megerősítő e-mailt. Valamint a levelező programok sokszor betördelik több sorba a regisztrációhoz szükséges linket, erre is érdemes odafigyelni.

Amennyiben probléma merült fel, a regisztráció folyamatában, kérem írjon e-mailt, vagy hívjon telefonon és megodjuk a problémát.

Ha már regisztrált de a belépéshez szükséges jelszót elfelejtette, használja a jelszó emlékeztetőt (Elfelejtettem a jelszó gombot) amivel beléphet így nincs szükség újabb regisztrációra!

Ez a program szükséges lehet az oldalon található vásárlói tájékoztatók megnyitásához (mérete: kb.25MB)

>>> Microsoft Word Wiewer letöltése, vásárlói tájékoztató olvasásához <<<

>>> DLD ACOUSTICS matrica felragasztása <<<

Kicx ICQ-502 - Kicx 13 cm 2 utas autĂłhifi hangszĂłrĂłpĂĄr


DLD PAKK - DLD500+ szubláda+ PHANTOM erősítőPioneer TS-W309D4 - Pioneer autĂłhifi mĂŠlynyomĂł dupla tekercs 2x4 ohm

    © 2008. TUTI HIFI Kft.    Kezdőlap  •  Ă‰rdekessĂŠgek  •  SegĂ­tsĂŠg  •  ĂœzletĂźnk  •  VĂĄsĂĄrlĂĄsi tĂĄjĂŠkoztatĂł  •  ReferenciĂĄk